Bu haber kez okundu.

Halikarnas Balık Evi'ne Yoğun İlgi
banner229

41 çeşit zengin balık çeşidiyle vatandaşlar Halikarnas Balık Evine yoğun ilgi gösteriyor. Halikarnas Balık Evi, eşsiz lezzetlerin ve şifa arayanların tek adresi olma yolunda hızla ilerliyor.

Muhteşem dekoru ile hem gözünüze hem de damak tadınıza hitap eden Halikarnas Balık Evi, birbirinden çeşitli menülerini uygun fiyatlar ile siz değerli müşterilerine sunuyor.

Her türlü balık çeşidinin bulunduğu özel menüler, Siirtli vatandaşlar tarafından yoğun talep görüyor. Halikarnas  Balık Evi işletmecisi Veysi Kezer,”Siirt’te gereken kaliteli hizmeti verebilmek adına müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz işletmemizde, her türlü bütçeye göre balıklarımız mevcuttur. Amacımız her kesime hitap edebilmek. Siirt halkı balığı sevsin diye buradayız. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Halikarnas Balık Evinde en çok satılan balık türlerinin ise fiyatlarından ve lezzetinden dolayı hamsi, Palamut,Levrek ve Çupra olduğu öğrenildi.

Halikarnas Balık Evi yetkilisi Veysi Kezer, Balık fiyatların vatandaşların kesesine göre olduğunu ifade ederek, Millet bu sene bol bol Halikarnas Balık Evinde balık yiyecek. İnsanlara, bu senede Allah nasip ederse, uygun fiyata balık yedireceğiz.

Halikarnas Balık Evi yetkilisi Veysi Kezer, “Şuanda çeşit çok böyle giderse güzel balık yiyecek halkımız. Balık demek sağlık demek diyoruz bol bol balık yiyin diyoruz vatandaşa” dedi.

Türkiye’nin her denizinden balık temin eden Halikarnas Balık Evi Abdulgaffar Okkan Caddesi eski vergi dairesi yanında hizmet veren Halikarnas Balık & Et Balık ferah ortamı ve sunduğu bol çeşitle deniz ürünlerini sevenlerin uğrak mekanı olmaya devam ediyor.

Halikarnas balık evinde bulunan balık fiyatlarından da bahseden Kezer, "Karadeniz Uskumru 60TL, Çinekop 80 TL,Marmara Çinekop 100 TL, istavrit 60  lira. Balık fiyatları uygun hepsi hemen hemen 100 liranın altına düştü ve bazı balıklar 50 liranın altında. Bir tane palamut ile 3 kişilik bir aile doyabilir. 50 liraya 3 kişi doyuyor" şeklinde konuştu.

Halikarnas balık evine gelen vatandaşlarda fiyatların ve balık türlerinin bol olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.