Bu haber kez okundu.

Günlük Yemek Takımı Modelleri
banner229

Günlük yemek takımları evler de sofralarda tercih edilen sunum ve yemek için kullanılan sofra takımlarıdır. Genellikle kişilerin tercihlerine göre sade veya renkli günlük yemek takım modelleri vardır. Sade olan takımlar özellikle nude ve toprak renklerinde tasarlanmıştır.

Bununla birlikte soft yemek takımları da vardır. İçeriğinde kullanılan özellikleri ile uzun yıllar kullanılma özelliğine sahip yemek takımları sabah, öğle ve akşam yemekleri için çok fonksiyonlu kullanım sağlarlar. Aynı zamanda yemek takımları özel davetlerde tercih edilen tüm yemekler için ayrı parçalara sahip takımlardan oluşur.

Günlük Yemek Takımı Modelleri Ve Parçaları Nelerdir?

Günlük yemek takımı modellerin de ayrıca doğal taş renkleri kullanılmıştır. Takımlar da kullanılan diğer renkler de gold, gri gibi renklerdir. Yemek takımları tek kişilikten bağlayarak birçok parçadan oluşur. Buna istinaden 4 kişilik, 2 kişilik olarak yemek takımları vardır. Bu parçalar genellikle modern tasarımlar ile sofralar da yer alırlar. Yemek takımlarında kullanılan materyaller porselen, cam ve seramik şeklindedir.

Günlük Yemek Takımı Özellikleri Nelerdir?

Seramik günlük yemek takımlarında iki adet servis tabağı, iki adet pasta tabağı ve iki adet çukur tabaklar vardır. Yemek takımlarından biri de cam malzemesinden yapılan ürünlerdir. Bu modelde ilave olarak yemek tabakları vardır. Diğer cam yemek tabaklarında ilave olarak salata kâseleri vardır.

Sizlerde öğle veya akşam yemeklerinizde kullanmak veya özel davetler de kullanmak için günlük yemek takımı modellerini inceleyebilir ve https://www.madamecoco.com/gunluk-yemek-takimi/ linkinden zevkinize uygun takımlar satın alabilirsiniz.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.