Bu haber kez okundu.

Geleceğin İnovatörleri Siirt’te Yetişecek
banner229

Siirt Üniversitesi ile Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Geleceğin İnovatörü Siirt’te Yetişiyor" adlı bilim şenliğine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Tübitak 4007 Programı kapsamında düzenlenecek olan “Geleceğin İnovatörü Siirt’te Yetişiyor” adlı bilim şenliğine ilişkin işbirliği protokolü sayesinde; Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Bilim ve Sanat Merkezlerinde sunulan eğitimin niteliğiarttrılacak ve ilimizde eğitim alan özel yetenekli öğrencileringüncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda üniversitemizin imkân ve deneyimlerinden yararlanabilecek.

Siirt Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleşen törene;Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Butur, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Prof. Dr. Tekin Şahin, Genel Sekreter Abdulkadir Işık ve Genel Sekreter Yardımcısı Özer Fethi Çelepçıkay katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.