Bu haber kez okundu.

ERUH’TA ELLİ KİŞİYE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERİLDİ
banner229
Siirt’in Eruh ilçesinde, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ve İŞ-KUR işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlendi. Girişimci adaylarıyla bir araya gelen KOSGEB Siirt İl Müdürü Ömer ERKILIÇ, girişimci adaylarına girişimciliğin öneminden ve KOSGEB’in girişimcilere sağladığı destekler hakkında bilgiler verdi.
KOSGEB İl Müdürü Ömer ERKILIÇ yaptığı açıklamada, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayanlar, yeni işletme kurmak istedikleri zaman KOSGEB Yeni Girişimci Desteği olan, 30 BİN TL (geri ödemesiz) HİBE ve 70 BİN TL (geri ödemeli) faizsiz kredi desteğine başvurma hakkı kazanacaklarını belirtip, aynı zamanda işletmelerin KOSGEB’in diğer destekleri olan; İşbirliği Güçbirliği Desteği, AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Desteği, Yurt içi fuar desteği, Yurt dışı iş gezisi, Nitelikli eleman istihdam desteği, Belgelendirme Desteği,Tanıtım Desteği gibi desteklerden faydalanabileceklerini belirti.
Girişimci adayları Eruh’ta böyle eğitimlerin düzenlenmesinde öncelik eden KOSGEB’e ve KOSGEB yetkililerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.