Bu haber kez okundu.

Eruh’ta 3 Araçta Kaçak Sigara, Çay ve Nargile Tütünü Ele Geçirildi
banner229

Eruh İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yol kontrol faaliyeti esnasında, (3) araçta kaçak sigara, çay ve nargile tütünü ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Eruh İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 18 Şubat 2021 günü 21:30-23:30 saatleri arasında icra edilen “Şok Uygulaması” yol kontrol faaliyeti esnasında, (3) araç kontrol uygulaması maksadıyla durdurulmuştur.

(3) aracın sürücü ve yolcularının kimlik kontrolleri ve araçların içerisinde yapılan arama neticesinde;

(18) şahsın, KİHBİ ve UYAP veri tabanısorgulamaları sonucu (11)’inin “Kaçakçılık Kanununa Muhalefet” suçu, (1) şahsın ise “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma” suçundan kaydının olduğu tespit edilmiştir. 

Toplamda (1177) Paket Kaçak Sigara, (164) Paket Kaçak Çay ile (7) Paket Nargile Tütünü yakalanarak rızaenmuhafaza altına alınmıştır.

Ayrıca Eruh İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından  (3) araca (3.830TL) idari para cezası uygulanmıştır.

Şüpheli şahıslar Eruh Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile yasal işlemleri tamamlanmak üzere adli makamlara teslim edilmiştir. 

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.​​​

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.