Bu haber kez okundu.

Eruh’ta 150 Kişiyi İstihdam Edecek Tekstil Fabrikasının Temeli Atıldı 
banner229

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Eruh Belediyesi arasında 150 kişiye iş imkânı sağlayacak tekstil fabrikasının temel atma töreni yapıldı.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi yaptığı açıklamada, ilçede istihdam alanına ciddi katkılar sağlayacak olan tekstil atölyesinin hayırlı olmasını diledi.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, "İlçemizde 1500 metrekare kapalı alanı ile ve ilk etapta 150 kişiye iş imkanı sunacak tekstil atölyemizin temelini bugün itibariyle atmış bulunmaktayız.
İlçemizde tekstil fabrikasının temelini atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Atölyenin hizmete girmesiyle ilçemizde işsizlik büyük oranda bitecek.
Daha sonra fabrikamızı büyütmeyi hedefliyoruz. Amacımız ilçede işsizliği bitirmek olduğunu belirten Başkan Çiftçi;desteklerini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a, milletvekilimiz Sayın Osman Ören’e AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin ilçemize hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Temel atma törenine Eruh İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, yüklenici firma ve vatandaşlar katıldı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.