Bu haber kez okundu.

DÜNYA İKİNCİSİ EKİBİ SİİRT’TEN!
banner229

PharmaIno ekibi olarak, IPSF (Uluslararası Eczacılık Öğrencileri Federasyonu) organizasyonuyla düzenlenen ve 70 ülkeden 200 projenin yarıştığı INNOV8'de, Innovative Simplified Prospectus Contributing to Rational Drug Use with Augmented Reality and Artificial Intelligence Applications (Arttırılmış Gerçeklik ve Yapay Zeka Uygulamalarıyla Akılcı İlaç Kullanımına Katkıda Bulunan Sadeleştirilmiş İnovatif Prospektüs) adlı projemizle ikincilik ödülü kazandı! 

ECZACI BEŞİR SEFA MUMAY

“Uluslararası bir platformda ülkemizi temsil ederek, bayrağımızı ödül tablosuna çıkardığımız için gururluyuz.” 

“Durmayın arkadaşlar, yerinizde durmayın. Size öğretilen veya dayatılan hiçbir şeyi bulduğunuz gibi bırakmayın. Daha koyulacak çok fazla hedef, gidilecek çok fazla yol, öğrenecek çok fazla şey var. Ulaştığımız hiçbir seviye, ulaşabileceğimiz en üst seviye değil. Ülkemiz için, değerlerimiz için, mesleğimiz için, geleceğimiz için daha yapılması gereken çok fazla iş var.” Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.