Bu haber kez okundu.

Doğanın Bitkilerinden Esinlenerek Hazırlanan Kolonya Çeşitleri
banner229

Ferahlatıcı özelliği sayesinde büyük ilgi gören kolonya ilk yıllarda esasen biberiye ve portakalın yanı sıra bergamot ve limon içeren bir tarif ile hazırlanmıştır. 
Daha sonra zamanla çok sayıda çeşitleri üretilmeye başlandı. Sadeliğin simgesi haline gelen kolonya, sağlık sektöründe de liderdir. Eski zamanlarda gelir düzeyi yüksek ailelerin elinde bulunuyordu. Endüstriyel üretimin yanı sıra birçok üretim çeşidi de yer almaktadır. Türk kültüründe kolonyanın çok özel bir yeri var.

Dışarıdayken ellerinizi yıkamak veya dezenfektan kullanmak her zaman mümkün değildir; ancak bir kolonya spreyi ile minimum düzeyde hijyen sağlayabilirsiniz. Son dönemlerde ceplerde taşınan kolonyalar oldukça rağbet görmektedir.

Kolonya Şişeleri ile Misafirleri Karşılamaya Ne Dersiniz?

Şık cam şişeler, son zamanlarda oldukça ilgi görmeye başlamıştır. Mini şişelerde ki kolonya satışları sayesinde farklıparfümleri uygulamalı olarak deneme imkânı bulabilirsiniz. Özellikle 50ml parfüm şişesi bu anlamda salgın zamanlarında çok önemli hale geliyor. Dezenfeksiyon, sunduğu pratik faydalardan biridir. Hem uygun fiyata satılmak hem de alkol bazlı temizleyici olmak büyük bir ayrıcalıktır.  Bol miktarda etil alkol içeren kolonya hijyen açısından da etkilidir. 
Türk kültüründe kolonyalar eve gelen misafirlere ikram edilen giriş ritüelidir. Temizliğin kültürümüzdeki yeri büyüktür. Bu sebepler herkesin evinde özellikle bayram günlerinde eksik olmayan bir dezenfektan ürünüdür.https://www.madamecoco.com/kolonya/ adresinden mis kokulu kolonyaları evinize isteyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.