Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik Siirt İl Müdürlüğü 8 Aylık Performansını Değerlendirdi
banner229

Siirt İl Müdürlüğü 2020 yılının ilk 8 ayında yapılan çalışmaları masaya yatırdı. İl Müdürü Yusuf Berus başkanlığındaki toplantıda tamamlanan ve devam eden yatırım projeleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Dicle Elektrik Siirt İl Müdürlüğü yılın ilk 8 aylık döneminde yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere tüm ilçe yöneticilerinin katılımıyla geniş bir toplantı yaptı.

Toplantıda ilde bu yıl içinde tamamlanan ve halen devam eden yatırım projeleri ele alındı. İlçe yöneticileri tarafından yapılan sunumlarda devreye alınan ve önümüzdeki dönem için planlanan yeni projeler hakkında bilgi verildi.

Pandemi kurallarına uygun olarak ve Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Siirt İl Müdürü Yusuf Berus başkanlığında düzenlenen toplantıya şirketin ildeki diğer yöneticileri de katıldı.

Sunumların ardından bir değerlendirme yapan İl Müdürü Yusuf Berus, projelerin uygulanmasıyla ilgili her aşamanın büyük bir titizlikle takip edildiğini belirterek, “Hizmet kalitemizi Siirt’in en ücra köşesine kadar götürmek için 7/24 çalışıyoruz. Her noktada kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak en büyük amacımız. Bu hedeflere ne kadar ulaşıldığını değerlendirdik. Toplantımızı oldukça verimli geçti” dedi.

Toplantıda ayrıca Müşteri Memnuniyeti Merkezi’ne (3M) ulaşan tüketici şikayetleri, şebekenin kış şartlarına hazırlanması kapsamında enerji dağıtım hatlarının kontrolü, trafoların bakımı ve kayıt dışı tüketimle mücadele çalışmaları ele alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.