Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirt Deneyap Atölyeleri'nin Açılışını Yaptı
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aralarında Siirt’inde olduğu 27 ilde eş zamanlı olarak Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ni hizmete açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 ile canlı bağlanarak eş zamanlı olarak Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nin açılışını gerçekleştirdi.

Milli teknoloji hamlesi yolculuğunda geleceğin teknoloji yıldızlarının yetişeceği Siirt Gençlik Merkezi Deneyap Teknoloji Atölyesi’nin açılışı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Teknofest Karadeniz 2022 programına eş zamanlı olarak online katılımıyla 27 ilde gerçekleştirildi. 

Siirt Gençlik Merkezinde düzenlenen törene Vali Vekili Fatih Kurt  ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ta katıldı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının ortak çalışması sonucu başlatılan Deneyap Türkiye, 11. Kalkınma Planı'nda yer alıyor.

Milli Teknoloji Hamlesi'nin itici gücünü oluşturmak, teknoloji üretme yetkinliği yüksek genç bireyler yetiştirmek amacıyla yola çıkan "Deneyap Teknoloji Atölyeleri"nden 50 bin teknoloji yıldızı gencin yetiştirilmesi hedefleniyor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.