Bu haber kez okundu.

SİİRT BELEDİYESİ BİRİMLER ARASI HALI SAHA TURNUVASI’ BAŞLADI
banner229

Siirt Belediyesi tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘Birimler Arası Hali Saha Futbol Turnuvası’ başladı.
Kurumsal yapıya büyük önem veren Siirt Belediyesi, çalışanlarının motivasyonunun arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla çeşitli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Personelin kaynaşması amacıyla Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Siirt Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ 16 takımın katılımıyla start aldı. 
Turnuvanın ilk gün maçlarında karşı karşıya gelen ekiplerden Beyaz Pınar Spor, Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımı 4-4, Zabıta Müdürlüğü Bizim takım, Kızlar Tepesi spor’u 2-0, Siski spor Kültür Sporu 13-0, Veteriner Baytar Spor ise Him Sporu 3-2 yendi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.