Bu haber kez okundu.

Berberler ve Kuaförler Odası’na Özel Siirt Hayat Hastanesinden ‘Sağlık’ İndirimi
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi Berberler ve Kuaförler Derneği ile indirim anlaşması imzaladı.

İndirim anlaşmasından İlimizdeki tüm berber ve kuaförler usta, kalfa, personel ve 1. Derece yakınları faydalanabilecek.

Siirt Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Kazım Yıldırım ile Özel Siirt Haya Hastanesi  Müdürü Necmettin Fırat arasında indirim protokolü imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Özel Siirt Haya Hastanesi  Müdürü Necmettin Fırat Siirt Berberler ve Kuaförler Odası yönetimini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak sağlıkta iyi niyeti önemsiyoruz. Tüm esnafımızı önemsiyoruz ve imzaladığımız bu protokolle oda üyesi esnafımıza aileleriyle birlikte hizmet edecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Siirt Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Kazım Yıldırım, imzalanan protokolle oda üyeleri ve çalışanları ile kalfa, personel ve 1. Derece yakınları indirimlerden  faydalanabileceğini kaydetti.

Yıldırım; “Özel Siirt Hayat  Hastanesi ve odamız arasında indirim protokolünün değerli üyelerimize, çalışanlarına ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

İmzalanan işbirliği protokolü sonucunda Berberler ve Kuaförler Odası’na bağlı tüm üye aileleriyle birlikte faydalanacaklar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.