Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat, TFF Tahkim Kurulu Duruşmasına Katıldı
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; TFF Tahkim Kurulu duruşmasına video konferans yöntemi ile katıldı. 

Başkan Hıfzullah Canpolat; “TFF Yönetim Kurulunun 08.07.2020 tarihli kararına karşı yaptığımız itiraz neticesinde itirazımızın, duruşmalı olarak yapılmasını talep etmiştik. Kabul edilen talebimiz doğrultusunda 25.07.2020 saat 12,30’da video konferans yolu ile TFF Tahkim Kurulu nezdindeki duruşmaya katıldık.

TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan kararın hukuka, adalete, hakkaniyete ve anayasanın eşitlik ilkesine aykırı olduğu hususlarını ve haklı olduğumuz diğer gerekçeleri dile getirerek alınan kararın tüm Siirtli hemşerilerimizi derinden üzdüğünü Tahkim Kuruluna ilettik.

TFF Tahkim Kurulundan, İlimiz için hakkaniyetli bir karar çıkmasını umuyoruz. Tüm Siirtli hemşerilerimiz tarafından bu işin takipçisi olduğumuzu ve hakkımızı savunduğumuzu bilmelerini isterim. Saygılarımla” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.