Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat, PFDK’ya Ateş Püskürdü
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat  Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), kendisine ve kulüp çalışanlarına verilen cezalara ateş püskürdü.

Siirt İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat sosyal medyas hesabından yaptığı açıklamada; “PFDK, Kulüp Başkanı olarak şahsıma, kaleci Antrenör’ü ve masörümüze ama özellikle tarafıma çok acımasızca keyfi ve kasti olarak kendilerince bir ceza vermişlerdir.

Hakemlerin takımımıza karşı yaptıkları linç girişimine Kulüp Başkanı olarak sesiz kalmadığım için bu ceza tarafıma verilmiştir. aynı zamanda hakemlerin bu haksız ve yanlı maç yönetmelerini örtbas etmek için PFDK bu cezaları bana vermek suretiyle hedef saptırıp, Siirt spor camiasını kandırabileceğini aynı zamanda beni de susturabileceğini zannetmişlerdir.

Tarafıma kendinizce vermiş olduğunuz ceza zerre kadar umurumda değildir. Hakemlerin yanlı maç yönetmeleri ile ilgili görüntüler sizde olduğu gibi, Kulüp arşivimizde de mevcuttur.

Açık yüreklilikle tekrar ifade ediyorum ki bu Kulübün başında olduğum müddetçe, bedeli ne olursa olsun, sonuna kadar bu kulübün hak ve hukukunu savunacağımı bilmenizi isterim.” HAKSIZLIĞA KARŞI SUSAN HAKKIYLA BİRLİKTE ŞEREFİNİDE KAYBETTİĞİ GİBİ, DİLSİZ ŞEYTANDA OLUR” sözünü hatırlatmak isterim.

Kulüplere yapılan bu haksızlık ve keyfiliğin tek çözümü; TFF ‘ nin ilgili organları tarafından verilen kakarlara karşı, yargı yolunun mutlaka açılmasıdır. Yargı yolu açılmadığı müddetçe , ben ettim iyi ettim keyfiliği, sonsuza dek devam edecektir.

Ayrıca futbolun içinden gelmeyen hakemlerin futbolcu, teknik heyet, Kulüp yöneticileri ve futbol sektöründe yer alan diğer bileşenlerin psikolojisini bilmezler.

Bilemedikleri ve Maç atmosferini bizzat yaşamadıkları için, futbol dışında değişik mesleklerden kişileri seçerek kuralları öğretmekle kutsal ve vicdani olan hakemlik görevini veremezsiniz. Çocuğa da futbol kurallarını öğretseniz bir ay içinde hepsini öğrenir. Hakemlik yapacak kişilerin mutlak surette futbol sektöründen gelmiş olmaları gerekmektedir. Aksi takdirde bu haksızlık ve keyfilik devam edecektir.

Sonuç olarak çırpınarak ve emek vererek takımımızı ayakta tutmaya çalışmakla birlikte, geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimize umut olmak için inadına çalışmaya devam diyor,PFDK’ nın tarafıma verdiği aynı zamanda umursamadığım cezasıyla ilgili kararı siz değerli Siirt spor sevdalılarının takdirine sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.