Bu haber kez okundu.

Barış Kezer, Hakemlik Görevini Bıraktı
banner229
Çeşitli liglerde hakemlik görevi yapan Barış Kezer, görevini bıraktı.
Batman Bölgesi hakemlerinden Barış Kezer, 14 yıl önce başlamış olduğu faal hakemlik görevinden önceki gün yayınladığı bir mesaj ile veda etti. Kariyerde birçok Ptt 1. Lig 2. Lig ve 3. Lig müsabakalarında görev alan başarılı hakem Barış Kezer, son olarak geçtiğimiz sezon özellikle Batman Amatör liginde yönettiği maçlar neticesinde Batman spor kamuoyunda yakından tanınmıştı.
Aslen Siirt Eruh'lu olan Barış Kezer, hakemlik görevinin dışında asıl eğitimci kimliği ile de tanınıyor. Öte yandan Kanal 56 Tv 'de Pazar günleri yayınlanan "Spor Saati" programında da sunuculuk yapan Kezer, 14 yıllık faal hakemlik hayatının ardından önceki düdüğünü genç hakemlere bıraktı.
Kezer veda açıklamasında; "14 yıl boyunca gerek Siirt'te gerek Batman'da gerekse başka illerde tanıştığım, maçını yönettiğim, beni seven sevmeyen tüm futbolcu, antrenör ve görevlilere sonsuz teşekkürler ederim. Ben hakemlik hayatımın son düdüğünü çalıp kenara çekiliyorum artık. Bayrağı devrediyorum ve bu düşünce ile genç arkadaşlarımın Siirt ve Batman hakemliğini çok daha ileriye taşıyacaklarına yürekten inanıyor bu yolda başarılar diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBarış Kezer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.