Bu haber kez okundu.

Aydınlar Caddesi ve Cumhuriyet Meydanında Araç Park Süresi Sınırlandırıldı
banner229

Trafik Komisyonu Başkanlığı 28.10.2020 tarihinde yapmış olduğu toplantıda 2020/3-03 sayılı kararla, İlimiz Aydınlar Caddesi, Cumhuriyet Meydanı çevresi ile Hükümet Bulvarında araç park etme süresini 30 dakikaya düşürdü.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Trafik yoğunluğunun azaltılması, trafik sıkışıklığının önlenmesi ve daha düzenli bir trafik ortamı sağlanması amacıyla Cumhuriyet Meydanı ve Aydınlar Caddesi civarında;İl Trafik Komisyonu Başkanlığının 28.10.2020 tarihinde yapmış olduğu toplantıda 2020/3-03 sayılı kararla, İlimiz Aydınlar Caddesi, Cumhuriyet Meydanı çevresi ile Hükümet Bulvarı Bahattin Büryan önünden 1401 Sokak (Teb Bankası önü) kesişimine kadar tek sıra park etmiş olan araçların uzun süre park etmeleriengellenerek, tek sıra park süresinin 30 dk ile sınırlandırılması kararı alınmıştır. 
Alınan karar doğrultusunda, park süresinin 30 dk ile sınırlandırılan cadde ve sokaklarda gerekli trafik işaretlemeleri yapılmış olup, 30 dk park süresine uymayan sürücülere2918 sayılı KTK’nun 61’inci maddesine istinaden Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı tanzim edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.