Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’in 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı
banner229

AK Parti Milletvekili Siirt Osman Ören, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ören, mesajında, Kadın istismarı ve kadına yönelik şiddete dün olduğu gibi bugünde karşı olduklarını ve gelecekte de karşısın da olacaklarını belirtti.

Toplumu ayakta tutan aile, aileyi ayakta tutan ise kadın olduğunu ifade eden Ören, şunları kaydetti:“Dolayısıyla kadın, bireylerin aileden alacakları eğitimle geleneksel aile yapımızın korunması, birliğimizin teminatı olan akrabalık, arkadaşlık ve komşuluk bağlarımızın kuvvetlenmesi, mutluluk ve refahımızın artması için sosyal yapı içerisinde kilit bir rol üstlenmektedir.

Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen, bizi biz yapan ve Hakkı ödenemeyecek değerli kadınlarımızın maruz kaldıkları şiddet olaylarının artık son bulması dileklerimle, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.