Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanlığına Av. Ayşe Ekinci Seçildi
banner229

AK Parti Sivas Milletvekili  Semiha Ekinci,AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,Kadın Kolları MKYK Üyesi Dilek Kaya, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, ilçe başkanları,geçmiş dönem il başkanları,il genel Meclis üyeleri,Belediye Meclis üyeleri ve Teşkilat üyelerinin katılımı ile AK Parti Siirt 6.olağan Kadın Kolları kongresi gerçekleştirildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen kongre, divan başkanlığının oluşması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kongrede konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin 2023 vizyonuna değinen Ekinci, AK Parti ile Türkiye'nin önemli kazanımlar elde ettiğini, bu kazanımların her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi.

Siirt Milletvekili Osman Ören de AK Parti'nin iktidara gelmesinde kadınların çok büyük rolü olduğunu, seçim sürecinde ve sonrasında gitmedik ev, gönül almadık insan bırakmayan kadınların partinin baş mimarları olduğunu belirtti.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç da partinin her kademesiyle istiare halinde olduklarını, memleketin sorunlarını çözmek ve halkın yaşam kalitesini artırmak için milletvekili ve belediye başkanlarıyla Ankara'da temaslarını sürdürdüklerini, çalınmadık kapı bırakmadıklarını söyledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ayşe Ekinci de çalışmaları anlatarak son yıllarda üye sayısını katlayarak artırdıklarını aktardı.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın'ın da ilçelerindeki hizmetleri anlatan birer konuşma yapması, dilek ve temennilerin ardından tek liste ile yapılan seçimde Av. Ayşe Ekinci yeniden seçildi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.