Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik’ten Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na Teşekkür
banner229

‘Yol Medeniyettir’ anlayışı ile en ücra bölgelere bile hizmet götüren yerel yönetimler, devletin varlığını hissettirerek vatandaşların takdirini kazanıyorlar.

Geçen hafta Hatrant bölgesindeki bağ yollarında asfaltlama çalışmaları başlatan Siirt Belediyesi, Deyr bölgesinde de çalışmaları yoğunlaştırması üreticilerin yüzünü güldürdü. İl ekonomisine çok önemli katkısı olan fıstık bağlarında her geçen gün üretim artıyor. Siirt Belediyesi geçen hafta Hatrant bölgesindeki fıstık bahçelerine giden yollarda asfalt çalışması yapıldı. Deyr bölgesinde de bu çalışmaların başlaması fıstık üreticilerinin yüzünü güldürdü.

Yılın yarısından fazlasını bağlarda geçiren sürekli şehir merkezine gelip gitmek zorunda kalan bağ sakinleri ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, yoğun olarak kullandıkları yolun sıcak asfalt yapılmasından dolayı Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'na  ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren bağ sakinlerinden ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, “Vatandaşların derdi ile dertlenen idarecilerimize ne kadar teşekkür etsek az. Hatrant ve Deyr mevki bağ sakinleri olarak sürekli kullandığımız güzergahın karayolu standartlarında asfaltlanması bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik,Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'na duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, "320 bin hektar alanda yılda tahmini 25-30 bin ton üretim yapıldığı il genelinde yoğun bir fıstık üretimi yapılıyor. Şehir sınırları içindeki bağların yolları köstebek yuvasından geçilemiyordu. Geçmiş yıllarda bu konuda tüm taleplere rağmen asfalt çalışmaları yapılmamıştı.

Siirt Belediyesi, Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla bağlarda bağ yollarını gözden geçirdi. Yapılan bu güzel hizmet, bizlere verilen değerin göstergesidir.

100’e yakın hane söz konusu bölgede bulunmakta. Burada yaşayan insanlar sürekli şehre gidip geliyor. Bu durumu göz önünde bulundurup harekete geçen kıymetli idarecilerimiz gerekli çalışmayı yaparak yıllarca ihtiyaca cevap verecek bir hizmet yaptılar. Sıcak asfalt yaparak bizleri memnun eden Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'na tüm fedakar çalışanlara şükranlarımı sunarım. Rabbim devletimize zeval vermesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.