Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik'ten Öğretmenler Günü Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesajı yayımladı.

Geyik mesajında,”Türkiye’de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır. 24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür.

Bu kutlu günde ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması noktasında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin kazanılmasında en büyük rolü öğretmenler almaktadır.

Bizler öğretmenlerimizin her zaman saygıdeğer bir meslek icra ettiklerinin bilincindeyiz. Onların hizmetleri sayesinde, bizlerde ülkemiz için belirlediğimiz hedeflere hızla koşarken, genç nesilleri daha iyi seviyede göreceğiz.”dedi.

Geyik mesajının devamında şunları kaydetti: “Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır.

Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Bu kutsal görevi yerine getiren,fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.