Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Muhtarları Yemekte Ağırladı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik,19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları yemekte ağırladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik yemekte yaptığı konuşmada, muhtarlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Demokrasimizin temel taşı, aziz milletimizin fedakar hizmetkarı tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü canı gönülden kutluyorum". Bir süreden beri muhtarlarımız için özel bir gün tespit edildi. Bugünün belirlenmesi esasında Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği kıymetin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Başkan Geyik, Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde muhtarlarımızın sosyal ve ekonomik durumlarında çok ciddi iyileştirmelerde bulunuldu. Vatandaşlarımızla iletişim noktasında devlet, vatandaş bütünleşmesi konusunda muhtarlara yönelik olarak ciddi kanuni düzenlemeler getirildi. Biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız düzenli olarak muhtarlarımızla bir araya geliyor. Bütün bunlar sayesinde  son 15 yılda muhtarlık müessesi layık olduğu özel bir statüye de kavuşturuldu.

Türkiye’de muhtarlar, muhtarların neler yaptığı, görevleri, sorumlulukları, sıkıntıları, problemleri bir anlamda biraz daha ön plana çıkmış oluyor. Elbette muhtarlarımız bizim mahallelerimizdeki gören gözlerimiz, işiten kulaklarımız, elimiz kolumuz. Bütün yapılan hizmetlerde mahallelerde muhtarlarımızla beraber çalışmaya özen gösteriyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, soruna en yakın olan çözüme de en yakındır. Soruna en yakın olan muhtarlarımız, bu sorunun çözümü noktasında da en doğru alternatifleri en doğru çözüm önerilerini ortaya koyanlardır muhtarlarımızdır.

Muhtarların, vatandaş ile devlet kurumları arasında köprü görevi gördüğünü belirten Başkan Geyik, “Yerel demokrasinin en önemli unsurlarından biri de siz değerli muhtarlarımızsınız. Mahalle sakinlerinin iyi gününde de kötü gününde de hep sizler varsınız. Mahallenizi en iyi sizler tanıyorsunuz. AK Parti olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. Muhtarlar Gününüzü canı gönülden kutluyor, başarılı çalışmalar diliyorum.” dedi.

Yenimahalle Muhtarı Mahmut Çevik yaptığı konuşmada, böyle anlamlı bir günde kendilerini unutmayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yemek Programına Kadın Kolları Başkanı Av. Ayşe Ekinci, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Müslim Hazinoğlu, Hikmet Ekin, İbrahim Oran ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.