Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Geyik, TFF Kararını Gözden Geçirmeli
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Bal Ligi 1.grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Türkiye Futbol Federasyonu'nun dün açıkladığı kararının ardından 3.Lig şansını kaybedince, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik durumu protesto ederek, TFF kararını tekrar gözden geçirmeli ifadelerini kullandı.

TFF, koronavirüs tedbirleri kapsamında TFF 2'nci 3'üncü Lig ve Bölgesel Amatör liginin liderlerinin bir üst lige çıkmasına, 2.ve 3. ligde 2'nci ile 5'inci sıra arasında yer alan takımların play-off oynamasına karar verdi. Kararla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu TFF Bal Ligi 1.grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor, 3.lig ve play-off şansını da kaybetmiş oldu.

Öner Geyik, lige büyük umutlarla başlayan ve liderin 1 puan gerisinde grup maçlarını sürdüren Siirt Özel İdarespor'un Kovid-19 salgını nedeniyle kalan maçlarının oynatılmayacağı ve grupların liderlerinin terfi edilmesi kararının geri kalan takımlara yapılmış en büyük haksızlık olduğunu belirtti.

Başkan Geyik, "Kalan 4 maçımız olmasına rağmen lig maratonunun sonlandırılması büyük bir adaletsizliktir. Salgın gerekçe gösterilerek Bölgesel amatör maçlar oynatılmayacaksa, Süper Lig ve PTT 1.Lig maçları neden oynatılıyor. TFF'nin bu kararı küçük takımları yok saymaktan öteye gitmemiştir.

En azından kalan maçlara devam edilmesini beklerdik, en kötü ihtimal puanları birbirlerine yakın ilk iki veya üç takım arasında tek maçla sınırlı baraj maçı oynatılabilirdir. TFF'nin kararı vicdanları yaraladığı gibi kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Şiddetle kınıyor, federasyonun kararını tekrardan gözden geçirmesini diliyorum." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Aslan 4 yıl önce

Yahu Nihat Özdemir koskoca Feneri satmış. Siirt i mi düşünecek kendisi.. Yine yalnız kaldın Siirt.