Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç’tan Devlet Hastanesine Dezenfektan Desteği
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgac, Siirt Devlet Hastanesi'ne 9 Bin TL değerinde dezenfektan bağışında bulunarak,Siirtli vatandaşalara "Evde Kal" çağrısında bulundu. 

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgac, coroanvirus’e karşı yürütülen bu savaşta, Sağlık Bakanlığımız bünyesinde çalışan doktor ve personelin ihtiyacı olan dezenfektan alarak destek olduğunu belirten Olgaç, sonuna kadar sağlık çalışanlarımızın yanınızdayız.”Dedi.

Başkan Olgac, süreci hastane yetkilileriyle istişare ederek gerçekleştirdiklerini belirterek" Gerektiğinde hastanemize ve sağlık çalışanlarımıza desteğimizi sürdürmeye devam edeceğini, Siirtlilerin de desteği ile bu zor günleri hep birlikte atlatacaklarını ifade eden Olgaç,  "Evde Kal" çağrısı yaparak, "Toplum olarak çok önemli ve hassas bir süreçten geçiyoruz. Önce kendi sağlığınızı, sonra ailenizin ve tüm toplumun sağlığı için 'Evde Kal” diyerek" ifadelerini kullandı.

Siirt Devlet Hastanesi başhekimi Uz. Dr. Nesrin Atiş’te desteklerinden dolayı AK Parti İl başkanı Ekrem Olgaç’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.