Bu haber kez okundu.

Ağırlaştırılmış Müebbet Cezası Olan Cezaevi Firarisi Siirt’te Yakalandı
banner229

İstanbul Nişantaşı’da 2014 yılında Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ve bir kişinin daha öldürülmesi olayına karışan, 3 kez ağırlaştırılmış hapis cezası ile aranan cezaevi firarisi Siirt’te yakaladı.

  Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi; Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince 24.12.2014 tarihinde İstanbul ili Nişantaşı semtinde organize suç örgütü lideri Sedat Şahin’in kardeşi Vedat ŞAHİN ve Ferdi TOPAL isimli şahısların öldürülmesi olayının faili olarak İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesince *Tasarlayarak Öldürme * suçundan aranması bulunan Metin YÜKSEK isimli şahıs Aranan Şahıslar Büro Amirliğimiz ekiplerince yapılan çalışma sonucu 26.09.2021 pazar günü saat 13.45 sıralarında ilimiz Cengiz TOPEL caddesi üzerinde takip edilerek yakalanmış olup mevcutlu olarak mahkemeye çıkarılmış 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılarak Batman T tipi cezaevine teslim edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.