Bu haber kez okundu.

Siirt Polis Hayrettin Şişman Orta Okulu Öğrencisi Türkiye Birincisi Oldu
banner229

İlköğretim ve Orta öğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda Siirt Polis Hayrettin Şişman orta okulu öğrencisi Yusuf Acar 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 4 Eylül 2022 Pazar günü uygulanan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavınında Siirt Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu öğrencisi Yusuf Acar 500 tam puan olarak Türkiye birincileri arasına girmeye hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu Müdürü ve Milli Eğitim Şube Müdürü Abbas Balcı, Sınıf Rehber Öğretmeni Semra Çelik ve İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında 500 tam puan alarak Türkiye 1’incisi olan Yusuf Acar’ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.