Bu haber kez okundu.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğünden "Siz Evde Kalın Kitabınız Bizden" Projesi
banner229

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "Siz Evde Kalın Kitabınız Bizden" projesi kapsamında kentte 8 ve 12. sınıftaki öğrencilere çalışma TYT, AYT ve YGS kitapları hediye edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan ve sınavlara hazırlanan çocuklar için proje başlattı.

Edip, gönüllü öğretmenler aracılılığıyla 2 bin 200 öğrencinin evine kitaplarını gönderdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Edip, yaptığı açıklamada, öğrencilerin zor şartlar altında sınavlara hazırlandıklarını ve müdürlük olarak onlara yardımcı olmak için bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Öğrencilerin evde kaldığını, kitaplarını İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gönderdiğini belirten Edip, “Ülke olarak yaşadığımız bu zor süreçten en olumsuz yönde etkilenen öğrencilerimizi unutmadık.

Malum sınavlar da yaklaşıyor. Onlara güncel çalışma kitabı hediye ederek, sınava daha iyi motive olmalarını sağladık. Hediyemizi kabul eden öğrencilerimize teşekkür ediyor, sınavda şimdiden başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

Öğrenciler de kendilerine kitap hediye eden İl Milli Eğitim Müdür Edip’e teşekkür etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.