Bu haber kez okundu.

Siirt Final Okullarının Fen ve Anadolu Liseleri Faaliyete Girdi
banner229

Siirt Final Okulları tarafından yaptırılan 14 derslik Fen ve Anadolu lisesi faaliyete girdi.

Okulun Kurucusu Prof. Dr. Cahit Epçaçan, kütüphane ve otoparktan oluşan 5 katlı 32 derslik eğitim kampüsünün 14 derslik bloğu olan Fen ve Anadolu Lisesinin hizmete girdiğini belirtti.

B ve C bloklarının yapımına da yılsonunda başlanacağını dile getiren Epçaçan, “İlimizde eksikliğini hissettiğimiz eğitim kampüsümüzün bir ayağını tamamladık. Okulumuz ilimizdeki eğitim kalitesinin artmasına önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Burada çocuklarımızı sadece sınava değil hayata da hazırlıyoruz.

Akademik başarılarla çocuklarımızın hayatta da başarılı olması çok çok önemlidir. Çünkü 21. Yüzyılda sosyal alanda, düşünce becerisiyle kendini geliştirmiş, en az bir dil bilen, spor ve sanat alanında kendini geliştirmiş çocuklar başarılı olabilir. Sadece matematik, fizik veya kimya alanında başarılı olunamıyor, beceri alanında da kendisini geliştirmiş çocuklar başarılı olur. Bu çalışmalarımızla tüm çocuklarımıza fırsatlar veriyoruz.” dedi.

Epçaçan, 15-16 Şubat Cumartesi ve pazar günleri ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenleneceğini belirterek, bursluluk sınavında başarılı olan öğrencilere belirli oranlarda bursu imkanı sağlanacağını aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.