Bu haber kez okundu.

İsveç Kraliyet Ailesinden Ödül Alan Serhan Yılmaz’a Bir Ödülde Milli Eğitim Müdüründen
banner229

Siirt'te, Kriz Zamanında Genç İnovasyon projesiyle İsveç Kraliyet Mühendislik Bilimleri Akademisi tarafından ödüle layık görülen Siirt Türk Telekom Fen Lisesi öğrencisi Serhan Yılmaz İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip tarafından ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Siirt Türk Telekom Fen Lisesi öğrencisi Serhan Yılmaz, ailesi ve okul yöneticilerini kabul etti.

Salgın döneminde krizi fırsata çevirmeye yönelik hazırlanan projenin önemine değinen Edip, "Türk Telekom Fen Lisesi öğrencimizin bu güzel başarısını paylaşıyoruz. Pandemi döneminde krizi fırsata çevirmeye yönelik basından takip ettiğimiz bu çalışma İsveç Kraliyet Mühendislik Bilimleri Akademisi tarafından ödüle layık görüldü.

İnşallah devamı gelecek. Kurum olarak yapılan çalışmalara destek veriyoruz. Öğrencimizin iyi yere gelmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Okul müdürünü, müdür yardımcıları ve öğretmenleri kutluyorum, ayrıca anne babasını tebrik ediyorum." dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Serhan Yılmaz'ı akademik başarı belgesi, saat ve kitap ile ödüllendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.