Solmaz Group Yönetim Kurulu Başkanı ve 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Derneği Onursal Başkanı Seyithan Solmaz ile Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, Bitlis Valiliği’nde Vali Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret etti.
Oldukça samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Baykan’da birlikte görev yapılan yıllar yeniden yad edildi.
İlçenin gelişimi adına hayata geçirilen projeler, o dönemde yürütülen kamu hizmetleri ve vatandaşlarla kurulan güçlü bağlar üzerine sohbet edilirken, geçmişte yaşanan güzel hatıralar da yeniden canlandı.
Görüşmede, Baykan’ın sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sunan çalışmaların yanı sıra, dostluk ve vefa duygusunun önemine vurgu yapıldı. Ziyaret sırasında kısa süre önce vefatının üçüncü yılı rahmet, minnet ve dualarla anılan Merhum Rahmi Solmaz da unutulmadı.
Rahmi Solmaz’ın Baykan’a ve bölgeye yaptığı hizmetler ile bıraktığı değerli izler üzerine duygu dolu değerlendirmelerde bulunuldu.
Vali Ahmet Karakaya, nazik ziyaretlerinden dolayı Seyithan Solmaz ve Belediye Başkanı Ekrem Erdem’e teşekkür ederek, Baykan’ın kendisi için her zaman özel bir yere sahip olduğunu ifade etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından iyi dilek temennileriyle sona erdi.





