AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’yu makamında ziyaret etti.

Karla Kaplı Tarlada Kaçak Elektrik Skandalı: Şanlıurfa’da Trafoya El Konuldu
Karla Kaplı Tarlada Kaçak Elektrik Skandalı: Şanlıurfa’da Trafoya El Konuldu
İçeriği Görüntüle

Nezaket kapsamında gerçekleşen ziyarete, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Siirt’in güncel meseleleri ve iş dünyasına dair gelişmeler ele alındı.

Ziyaret sonunda karşılıklı iyi dilekler paylaşılırken, İl Başkanı Özturan, Çalapkulu’ya geçmiş dönemdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Özturan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.