64., 65. ve 66. Hükümetlerde Kalkınma Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan, 23. Dönem AK Parti Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, 26. ve 27. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, AK Parti İl Başkan Vekili Abdulhakim Gider ve beraberlerindeki heyet, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’nu ziyaret etti.
Sivil toplum kuruluşlarına yönelik gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında yapılan görüşmede, Siirt’in ekonomik potansiyeli, bölgesel kalkınma çalışmaları, iş dünyasının beklentileri ve kentte yürütülen yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.
Siirt’in gelişimine katkı sağlayacak projeler ve geleceğe yönelik hedefler üzerine görüş alışverişinde bulunulan buluşma, samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde yürütülecek çalışmaların şehrin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.






