Bu haber kez okundu.

YAŞAR DOĞU TURNUVASINDA EVİN DEMİRHAN TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU
banner229
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “44. Yaşar Doğu Güreş Turnuvası”nda milli sporcumuz Evin Demirhan 48. Kiloda Türkiye birincisi seçilerek, büyük bir başarıya daha elde ettiği bildirildi.
Güreş Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan “44. Yaşar Doğu Güreş Turnuvası” 04-08 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul ilinde yapıldı.
Turnuvaya İlimizi temsilen katılan Evin DEMİRHAN 48 kg da birinci oldu. Öte yandan Güreş Federasyonu Başkanlığınca organize edilen ve 11-15 Şubat 2016 tarihleri arasında Tekirdağ İlinde yapılan, “Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası”nda kilolarında dereceye giren sporcularımız; Fatma PİRAZ 44 kg. ile Türkiye üçüncüsü, Gülsen CENGİZ 67 kg. ile Türkiye beşincisi, Esra KILIÇARSLAN 48 kg. ile Türkiye sekizincisi, Dilan KAYA 51 kg. ile Türkiye dokuzuncusu olmuşlardır.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam OLGAÇ, Sporcuları VE Güreş Antrenörlerini tebrik ederek, başarıların devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.