Bu haber kez okundu.

Vali Atik ve İl Protokolünden Siirt İl Özel İdare Spor'a Moral Ziyareti
banner229

Vali Ali Fuat Atik,Bal Liginde ilimizi temsil eden Siirt İl Özel İdare Spor antrenmanını izleyerek,sporcu ve teknik heyetle sohbet etti.

Atatürk Stadyumunda yapıaln idmana Vali Ali Fuat Atik ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Trabzon’dan gelen misafirleri Ahmet Külekçi ve Hacı Nail Altunay ile birlkte ziyaret ettiler.

Teknik direktör Hüseyin Batur kontrolünde yapılan antrenmanı Vali Atik ve beraberindekiler izledi.

İdmanda teknik heyet, kulüp yönetimi ve futbolcularla bir araya gelen Vali Atik, başarı dileklerinde bulundu.

Futbolcularla bir süre sohbet eden Vali Atik, takım hakkında teknik heyet ve yönetimden bilgi aldı.

Kentte futbolun altyapısının gelişmesinin önemli olduğuna dikkati çeken Vali Atik, spora önem verdiğini vurguyarak,Siirtliler futbolu sporu seviyor. Dinamik bir il. Bu anlamda sizlerden başarı bekliyoruz. Başarı ya olacak, ya olacak. İkinci bir alternatif yok. Motivasyon ve gayretle başarı gelecektir. Sizlere başarılar diliyorum” dedi. 

Ziyaret futbolcularla toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Sayın Valim, hep göz önünde olan sporlara mı destek olacaksınız. Atatürk stadına bir gün gidin ve küçük yaşta kros yapan, her gün koşan çocuklarımızın içler acısı durumunu görün, dolaplı soyunma odaları var mı, her gün sıcak duş alabiliyorlar mı, yağmurda karda koşmak zorunda olan çocuklarımız çamur içinde kalıyor ve çamur içinde eve döndükleri için aileleri onların spor yapmasını istemiyor. Atatürk stadının tartan pist yapılması bu kadar mı zor. Dünyanın parası harcanıyor ama çocuklarımız için bir tartan pist yapılamıyor. Her ilde tartan pist var, Siirt içinde istiyoruz. Kız ve erkeklerde Türkiye çapında derece elde eden çocuklarımızın bunu hak ettiğini düşünüyorum. Sayın Valim ilgilenirseniz seviniriz.