Bu haber kez okundu.

Vali Atik'ten Futbolculara Moral Ziyareti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, İl Özel İdaresi Spor Tesislerindeki futbolcuları ziyaret ederek, Bağlar Belediye Spor maçı öncesi moral verdi. 

İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat ve Ak Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç ile beraber Siirt Özel İdaresi Eğitim ve Dinlenme Tesisine giderek teknik heyete ve futbolculara moral veren Atik, Bağlar Belediye Spor maçından galibiyet beklediklerini aktardı.

Kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak mutlak galibiyet beklediklerini belirten Atik, Siirtli sporseverlere bu yıl şampiyonluğu armağan etmek istediklerini söyledi.

Atik; "Şampiyonluk yolunda emin adımlar ilerliyoruz. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Bağlar Belediye Sporu ağırlayacağız ve bu maçı kazanmayı hedefliyoruz.
Maç öncesi size moral vermek için buradayız ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bu maçı kazanarak Siirt halkına armağan edin. Spor barıştır, kardeşlik, hoş görüdür. Bu sebepten dolayı bu maçın dostluk içerisinde geçmesini diliyorum" dedi.

Hazırlıklarını sürdüren teknik heyet ve sporcular, Vali Ali Fuat Atik'in yaptığı ziyaretten dolayı onur duyduklarını ve Bağlar Belediye Spor maçını kazanarak kendilerine armağan edeceklerini söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.