Bu haber kez okundu.

Ultraslan’dan Anlamlı Yardım
banner229
Ultraslan Kurtalan ve Siirt Taraftarları anlamlı bir yardıma daha imza attılar.
Ultraslan Siirt ve Kurtalan Taraftar grupları Kurtalan'da bulunan Mavi Yaşam Rehabilitasyon Merkezine çok anlamlı bir yardımda bulundular. Yapılan etkinliği Siirt il Milli Eğitim Müdürü M. Fethi Suay, Kurtalan Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, Milli Eğitim Şube Müdürü. İrfan Bayram ve Özel Mavi Yaşam Rehabilitasyon Müdürü Şuayp Minaz Katıldı.
Ultraslan Siirt Koordinatörü Mesut Karanfil yaptığı açıklamada; Bugün Kurtalan'da bulunan Kurtalan Özel Mavi Yaşam Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan Engelsiz Kardeşlerimizi ziyaret ettik. Palyaco ve çeşitli oyunlar oynayıp onlarla güzel bir vakit geçirdik. Oyuncak, kırtasiye malzemesi, kitap, okul çantası bere+eldiven hediye ettik.
Özel Mavi Yaşam Rehabilitasyon Merkezindeki çocuklarımıza moral verme organizasyonunda UltrAslan Siirt ve UltrAslan Kurtalan temsilcilerimiz katıldılar. Ayrıca bu organizasyona Siirt üniversitesi gençlik ve kültür topluluğu üyeleri de destek verip palyaço ve yüz boyama etkinliğini yaptılar.
UltrAslan Siirt il temsilciliği olarak yaptığımız etkinlere kısa bir aradan sonra devam etmeye başladık. UltrAsalan ailesi olarak engelsiz kardeşlerimizi bir nevide olsa onların mutluluğuna ortak olduk.’ dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.