Bu haber kez okundu.

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi
banner229

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 19 Nisan 2016 tarihinde imzalanarak yürürlüğe giren İş Birliği Protokolünün Gençlik ve Spor Bakanlığının yükümlülükleri arasında yer alan 6. Maddesinin (9) bendinde geçen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi ile ilgili iş ve işlemler Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülmekte olup projenin uygulanmasına 02 Mayıs – 08 Haziran 2018 tarihinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor salonlarında başlanmıştır. 

Bu kapsamda 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan Türkiye Sportif Yetenek Taraması uygulamasına İlimiz ve İlçelerimizde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor salonlarında İlkokul 3. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak yapılmıştır.

Toplamda 2568 öğrencinin Yetenek Taraması yapılmıştır.

Söz konusu taramada Sayın Valimiz Ali Fuat ATİK ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam OLĞAÇ koordinatörlüğünde 7 kişiden oluşan Proje Yürütme Birimi, 10 Antrenörümüz ve 10 Beden Eğitimi Öğretmenimiz görev almıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.