Bu haber kez okundu.

Türkiye Kupasında Rakibimiz Cizrespor
banner229

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur kuraları çekildi.

Futbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen kura çekiminde Siirt İl Özel İdare Spor, Cizresporla evinde karşılaşacak.
Siirt İl Özel İdare Spor, ikinci tur maçı için 12 Eylül 2018 Çarşamba günü Siirt Atatürk Stadyumunda rakibi Cizresporla karşılaşacak.
Takımımız ilk turda Batman’da 1955 Batman Belediyesporla oynadığı maçı penaltı atışları sonucu 4-5 kazanarak ve ikinci tura çıkmıştı.

Bu yıl ilimizi bölgesel amatör ligde temsil edecek olan takımımızın teknik direktörü Hüseyin Batur ligde şampiyonluk hedefinde olduklarını hatırlatarak “Ancak bunun yanında Ziraat Türkiye Kupasında da elimizden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koyarak üst turlara çıkmayı hedefliyoruz.

Gelecek hafta oynayacağımız ikinci tur maçında rakibimiz Cizresporu saha avantajımızı kullanarak yenmeyi ve bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz.” Dedi.

2018-2019 Siirt İl Özel İdare Spor Takımımızın Lig Fikstürü de çekildi.

Siirt İl Özel İdare Spor ilk maçını kendi sahasında 1960 Silopi Sporla kendi sahamızda karşılaşacak.

2018-2019 Siirt İl Özel İdare Spor Lig Fikstürü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.