Bu haber kez okundu.

Sportif Direktör Ahmet Erten  “Her Maç Bizim İçin Önemlidir”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor 9. Haftada Lider Mardin Başak Spora konuk olacak.

Mardin’de oynanacak olan lig maçı hazırlıklarına devam eden Siirt İl Özel İdare Spor’da sakat oyuncuların tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde 12 Bingöl Spor’u 85'nci dakikada Turgut Delen’in golü ile 1-0 yenmeyi başaran Siirt İl Özel İdaresi Spor,Lider Mardin Başak Sporu yenmek için var güçleri ile çalıştıkları görüldü. 
Mardin Büyük Şehir Başak Spor maçının bir hayli önem arz ettiğini ve bu maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını açıklayan Siirt İl Özel İdaresi Sportif Direktörü Ahmet Erten, ligde karşılaştıkları tüm maçların önemli olduklarını ve yapılan tüm karşılaşmalara yenmek için sahaya çıktıklarını açıkladı.

Takımda sakat ve cezalı oyuncular hakkında açıklamada bulunan deneyimli ve başarılı Sportif Direktör Ahmet Erten, “Bizim için her maç önemlidir. Ancak Mardin Başak Spor maçı ise şimdiye kadar oynadığımız bütün maçlar kadar önemlidir.

Bu hafta oynayacağımız Mardin Başak Spor maçına takımımızın başarılı teknik heyetimiz nezaretinde, aralıksız ve yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi. 
AHMET, HARUN VE YUSUF’UN SAKATLIKLARI DEVAM EDİYOR 
Mardin Başak Spor maçı hazırlıklarına aralıksız devam eden Siirt İl Özel İdare Spor’da sakat oyuncular bulunması takımı endişeye sokar iken, başarılı file bekçisi Ahmet Taş, Harun Koç ve Yusuf Efil sakatlıklarının devam ettiği öğrenildi.

Sakat oyuncuların tedavilerinin devam ettiğini ve maça yetiştirilmesi için sağlık ekipleri tarafından yoğun bir çaba harcandığını belirten Sportif Direktör Ahmet Erten, “Takımda Harun, Yusuf ve Ahmet Taş’ın sakatlıkları ne yazık ki devam ediyor.

Diğer yandan yaklaşık iki haftadan beri sakatlığından ötürü sahalardan uzak kalan Hamit Kılıç ise takımla beraber çalışmaya başladı.

Diğer sakat oyuncularımız ise Allah’ın izniyle Pazar günü oynayacağımız yetişeceklerini umuyoruz. Diğer taraftan ise Bingöl maçında aldığı kırmızı karttan ötürü Şirin Soydan, bu hafta kadroda yer almayacaktır” dedi.  
MARDİN MAÇI SEYİRCİSİZ OYNANACAK
TFF Amatör Bal Ligi 1. Gurup 9. Hafta maçını Mardin Başak Spor ile yapacak olan Siirt İl Özel İdaresi Spor, Mardin Spor cezası olmasından ötürü maçın taraftarsız oynanacağı öğrenildi.

Mardin maçından puan veya puanlarla dönmeye hedeflediklerini açıklayan Sportif Direktör Erten, “Bildiğiniz gibi Pazar günü Mardin’de oynanacak maç seyircisiz olacak. Allah’ın izniyle bu maçtan puan yâda puanlarla dönmeyi istiyoruz ve bunu başaracak güçte bir takımımız olduğuna inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.