Bu haber kez okundu.

Sportif Direktör Ahmet Erten;  “8 Günde Üç Maç Oynadık”
banner229

Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten, Siirt İl Özel İdare Sporun yoğun bir hafta geçirdiğini ve sekiz günde üç maç oynadıklarını açıkladı.

Takımın büyük bir mücadele verdiğini ve oynadığı üç maçını da kayıpsız kapattığını belirten tecrübeli Sportif Direktör Erten; “Çok yoğun bir hafta geçirdik. Bitlis, Yüksekova, Hatay Spor maçlarını ile birlikte sekiz günde toplam üç maç oynadık. Takımımız büyük bir mücadele vererek üç maçı kayıpsız bir şekilde kapattık ve yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Gerek Kupa ve gerekse Ligde sağlam adımlar ile ilerlediklerini belirten Sportif Direktörü Ahmet Erten; “Gerek Kupa maçlarında ve gerekse Lig maçlarında istediğimiz sonuçları alarak sağlam adımlar ile ilerliyoruz. Teknik heyetimiz tecrübeli ve bu tecrübesini takıma yansıtmaktadır. Takımın motive seviyesi çok yüksek ve bunu da hocalarımız sağladı” dedi. 
‘FUTBOLCULARIMIZI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM’
TFF Amatör Bal Ligi 1.Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten, futbol takımını takım yapan, içerisinde bulunan futbolcular olduğunu ve Siirt İl Özel İdaresi Sporda oynayan veya oynamayan tüm futbolcuların özveri ile çalıştığını belirtti.

Oynayan ve oynamayan futbolcuları canı gönülden desteklediğini açıklayan Erten; “Takımımızda oynayan veya oynamayan tüm futbolcularım takımın şampiyon olması için var güçleri ile mücadele ediyor. Yaptığımız tüm idmanlar maç havasında geçiyor.

Bu sebepten ötürü tüm futbolcu kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Futbolcularımız aldığı galibiyet sayesinde tüm Siirtli hemşerilerimiz büyük heyecan yaşadı. Allah’ın izni ile sezon sonunda şampiyon olup şampiyonluk heyecanını tüm Siirtli hemşerilerimize yaşatırız” dedi. 
‘SAMET TAŞ’IN DIŞINDA SAKAT FUTBOLCUMUZ YOK’
Lig maçlarına sıkı bir şekilde hazırlıklarını sürdüren Siirt İl Özel İdaresi Sporda Samet Taş’ın dışında sakat bir futbolcunun olmadığını açıklayan Sportif Direktör Ahmet Erten, aldıkları galibiyetleri unuttuklarını ve lige odaklandıklarını açıkladı. Hafta sonu kendi saya ve seyircisi önünde Dersim Sporu ağırlayacaklarını açıklayan Erten; “Bu hafta sonu Dersim Sporu ağırlıyoruz. Bu maç bizim için çok önemlidir ve bu karşılaşmadan 3 puan alarak galibiyet serisine devam etmek istiyoruz.

Takımın durumuna gelince, takımda Samet Taş’ın haricinde başka sakat futbolcumuz yok ve bu memnuniyet vericidir. Ayrıca Samet Taş’ın durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor. Dersim Spor maçında Siirtli hemşirelerimizin tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Bizlere bu konuda destek olmalarını istiyoruz. Taraftarımız ile beraber şampiyonluk yolunda bu heyecanı yaşayalım istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.