Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti, Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman'la Görüştü
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik başkanlığındaki Siirt Heyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman ile görüşerek, Siirt’in sorun ve taleplerini aktardı.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman ile makamında ziyaret ederek görüşmelerde bulundular.

Heyet, Kültür ve Turizm Bakanlığında ilimizde yapımı planlanan Kütüphane ve Kültür Merkezi projelerini görüşerek, sürecin hızlandırılması talebinde bulundu.

Ankara’daki temas ve incelemelerle ilgili açıklama yapan Vali Atik,ilimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi amacıyla il genelinde yatırım projelerini takip edildiğini belirterek, Siirt’e yeni bir Kütüphane ve Kültür Merkezi yapılması İçin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman'ı ziyaret ettiklerini, yatırımların biran önce başlatılması yönünde olumlu görüşmeler yapıldığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.