Bu haber kez okundu.

Siirtli Yüzücüler İlk Kez Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yüzme Şampiyonasına Katıldı
banner229

Çanakkale’nin ilk defa ev sahipliğini yaptığı Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Birinciliği yarışması düzenlendi.

Siirt ilimiz tarihinde ilk kez Çanakkale ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Birinciliğine iki bayan sporcu Rahmet Eliş ve Ayşe Eliş’le temsil edildi.

Her yıl farklı illerde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Birinciliğine Çanakkale ilk defa bu sene ev sahipliği yaptı.

Çanakkale’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve 31 Mart - 2 Nisan 2017 Tarihleri arasında Çanakkale Anafartalar Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen müsabakalara 54 ilden 640 sporcu katıldı.

Çanakkale’nin ev sahipliğinde düzenlenen, Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Birinciliği yarışmasında İlimizi yüzme Antrenörleri M. Tufan Olgaç, Hülya Cebe ve Serkan Yiğiter, bayan sporcularımız Rahmet Eliş ve Ayşe Eliş'le ilimizi temsil edildi.

Yüzme Antrenörü M. Tufan Olgaç yaptığı açıklamada; Siirt ilimiz tarihinde ilk kez final yüzdüğü müsabakada gelecek sezonlar için kendilerine tecrübe olduğunu ve gelecek yıllarda ilimize Türkiye Şampiyonluğu kazandıracaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.