Bu haber kez okundu.

Siirtli Sporcuların, Güreş ve Judoda Başarıları Artarak Devam Ediyor
banner229

Bursa iline bağlı Mudanya ilçesinde 35 ilin ve yüzlerce sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen ‘Yıldız Bayanlar Türkiye Güreş Güreş Şampiyonası’nda ilimizi temsilen katılan sporcularımız, Bedriye AKSU (49. Kg) ve Şilan AKIN (69 Kg) Türkiye üçüncülüğünü kazanarak, Milli Takıma davet edilmiş, ülkemizi ve ilimizi uluslararası ‘Zafer Turnuvası’nda temsil etmeye hak kazandılar.

Öte yandan Kilis ilinde (9) il ve (117) sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen ‘Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Grup Müsabakaları’nda ilimizi temsilen katılan Judo takımımız, erkeklerde takım halinde 2’ci,  kızlarda da 3’cü olurken, genel madalya klasmanında ise takım halinde 1’ci olarak Malatya’da yapılacak olan yarı finallere katılmaya hak kazanmışlardır.

Dereceye giren sporcu ve antrenörleri makamında kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, sporcuları kutlayarak, ödüllendirdi.

Takımlara başarı dileğinde bulunan Olgaç, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde çeşitli branşlarda mücadele eden takımlara desteklerin artarak devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.