Bu haber kez okundu.

Siirtli Bayan Güreşçiler Milli Takıma Davet Edildi
banner229

Türkiye Büyük Minikler Türkiye Güreş şampiyonasında başarılı olan iki güreşçimiz milli takıma davet edildi.

Türkiye Güreş Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Minikler Türkiye Güreş şampiyonası 07-08 Mayıs 2018 tarihlerinde Afyon ilinde yapıldı.

320 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonasına katılan ve ilimizi temsilen eden sporcularımız 39 kg’da Esra KAYA Türkiye birincisi ve 33 kg’da Amine EPCEREV Türkiye üçüncüsü olmuştur. Dereceye giren sporcularımız Milli Takıma davet edilmiştir.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hüsam OLGAÇ dereceye giren sporcuları ve Güreş Antrenörü Şenay KAYA’yı kutlayarak, başarı dileğinde bulundu.

Olgaç, Siirtli sporcularımızın göğsümüzü kabartan başarı grafiklerinin artarak devam edeceğine inandığını belirterek, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak tüm dallardaki spor kulüplerimize ve sporcularımıza desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.