Bu haber kez okundu.

Siirt’in Altın Çocukları Takım Halinde Birinci Oldu
banner229

Anadolu Yıldızlar Judo Müsabakalarında Takım Halinde Birinci Olduk

Spor Genel Müdürlüğünün, sporun tabana yaygınlaştırılması ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerine daha fazla sporcu kazandırmak amacı ile her yıl düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo yarı final müsabakaları 17 -18 Mart 2018 tarihlerinde Malatya İlinde yapıldı.

Söz Konusu müsabakalar sonunda Judo takımımız Erkeklerde 2 altın, 3 Gümüş ve 4 Bronz madalya kazanarak 74 puanla takım halinde 1. Olmuşlardır. Bayan takımı ise 7 Altın, 4 Gümüş ve 7 Bronz madalya alarak takım halinde 1. olmuşlardır. Siirt Judo takımımız 7-8 Nisan 2018 tarihinde Çanakkale’de yapılacak olan Judo Final müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır.

Valimiz Sayın Ali Fuat Atik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, dereceye giren sporcularımızı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.