Bu haber kez okundu.

Siirt UltrAslan Taraftar Gurubu Pervari'de “Veysel Giley Kütüphanesi” Oluşturdu
banner229

Galatarasay'ın UltrAslan Siirt Taraftar Grubu, kitap okuma alışkanlığına farkındalık oluşturmak için anlamlı bir harekete imza attı.

UltrAslan Siirt temsilciliği, çocukların geleceğine umut ve eğitimlerine katkıda bulunmak için Siirt’in Pervari ilçesi ne bağlı Taşdibek İlköğretim Okulunda “Veysel Giley Kütüphanesi” oluşturdu.

Siirt’in Pervari ilçesi ne bağlı Taşdibek İlköğretim Okulunda “Veysel Giley Kütüphanesi” oluşturan UltrAslan SiirtTaraftar Grubu'nun Başkanı Mesut Karanfil, sürekli sosyal proje çalışması içerisinde olduklarını ifade ederek, kütüphane açmakla yetinmediklerini ve köy okullarına oyuncak, kırtasiye malzemeleri ve giysi yardımlarında da bulunduklarını kaydetti.

Siirt UltrAslan Taraftar Gurubu Başkanı Mesut Karanfil, Kütüphane açılışına katılan UltrAslan Tribün lideri Yılmaz Tutuş ve eski UltrAslan taraftar gurubu başkanı Veysel.Giley başta olmak üzere tüm öğretmenlere, misafirlere ve emek veren herkese teşekkür etti.

Okul Müdürü Meltem Kuşcu Kutan, Bilginin ışıklı yoludur kitap. Aydınlığıyla yeni ufuklar açar. Hele taptaze zihinlere binlerce yeni renk katar. Gözlerini kapatıp hayal kurdurur. Bir çocuğun hayali olur.

Onlar bizim en büyük hayallerimizden birini gerçek yaptılar. Bir kitabı okumak için günlerce sırasını bekleyen çocuklara kocaman bir dünya açtılar.

 Minnettarız

Taşdibek İlk-Ortaokulu olarak bize bu güzel desteği veren Sayın Veysel GİLEY ‘e Sayın Yılmaz TUTUŞ ’a ve enerjisi bir an bile düşmeyen ULTRASLAN Siirt ekibine çok teşekkür ederiz. İyi ki geldiniz.

Taşdibek Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ebru Çöplü, çocukların kitaplarla buluşması, kitaplardaki kahramanlarla tanışmaları, farklı yolculuklara çıkıp okudukları hikâyelerin başkahramanı olmaları, kitapların büyülü dünyasıyla tanışmaları en büyük dileğimdi; çünkü kitaplar, büyülü yolculuklara açılan kapılardır.

Taşdibek İlkokulu ve Ortaokulu olarak okulumuzda öğrencilerimiz için bir kütüphane oluşturulmasına yardımcı olan, okulumuza ve öğrencilerimize bu mutluluğu yaşatan Sayın Veysel GİLEY’e, Sayın Yılmaz TUTUŞ’a ve ULTRASLAN ailesine sonsuz teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.