Bu haber kez okundu.

Siirt Özel İdare Spor-Ağrıspor Maçında Cezalı Oyuncumu Oynatıldı?
banner229

Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Siirt İl Özel İdare Spor’un geçtiğimiz hafta sonu Ağrı deplasmanında karşılaştığı rakibi Ağrı 1970 SK takımının cezalı bir oyuncuyu oynattığı iddia ediliyor.

Siirtspor Kulübü As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Barış İlçin, Ağrıspor’un cezalı oyuncu oynattığını iddia ederek, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) itirazda bulunduklarını belirterek, konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

İlçin, “Ağrısporun 11 numaralı futbolcusu Suat Mutlu’nun 2 Nisan 2017 tarihinde oynanan Mardin 1947 Spor-Arsin Spor müsabakasında rakip takım oyuncusuna saldırıda bulunması nedeniyle 6 resmi müsabakadan men cezası almıştır ve henüz bu ceza tamamlanmamış olduğu halde Siirt İl Özel İdare Spor maçında oynatılmıştır. Biz de bu durumu federasyona bir dilekçe yazarak bildirdik.” Futbolcunun aldığı ceza nedeniyle tahkime gitmediğini savunan İlçin, “Oyuncunun aldığı ceza daha bitmedi ve buna rağmen bu oyuncu bize karşı forma giydi.

Biz bu durumu yazdığımız bir dilekçe ile federasyona bildirmiş bulunmaktayız ve ısrarlı bir şekilde bu konuyu yakından takip edeceğiz. Hiç kimsenin Siirt Spor’un haklarını yemesine izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.