Bu haber kez okundu.

SİİRT KAMUOYU AYDINLATILSIN
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdarespor'un, 12 Şubat Çarşamba günü Bitlis Güzelderespor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın  TFF'nin gece yarısı verdiği karar damgasını vurdu.

TFF'nin maçın hakemleri ile ilgili verdiği son dakika kararı Siirt'te büyük yankı yaratır iken, verilen karara Siirtli Spor tarafları, Yerel Basın tepki gösterdi.

TFF'nin son dakikada Bitlis maçının hakemlerini değiştirdiğini ve konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamasının endişe verici olduğunu açıklayan Siirtli taraftarlar ve Basın mensupları, "TFF, Siirt kamuoyunu aydınlatması gerekmektedir" açıklamasında bulundular.

Bitlis'te oynanacak olan maçın hakemlerinin ilk olarak Trabzon Bölgesinden görevlendirildiği hatırlatan bir grup taraftar; "Bitlis Güzeldere spor ile 12 Şubat Çarşamba günü oynayacağımız eteleme maçının hakemleri ile ilgili skandal bir karar verildi.

Daha önce Trabzon Bölgesinden görevlendirilen ve isimleri açıklanan hakemlerin gece yarsısı verilen bir karar ile değiştirildi. TFF'nin bu gece yarısı verdiği bu kararı taraftarlar olarak anlamış değiliz ve konunun yakın takipçisi olacağız bu sebepten Trabzon bölgesinden seçilen hakemlerin değiştirilmesi kabul edilir, yutulur ve normal bir olay değildir.

TFF'nin verdiği bu kararla ilgili ivedi bir şekilde kamuoyunu aydınlatmasını beklemekteyiz. "Bizler bu yola şampiyon olmak için çıktık ve Allah'ın izni ile şampiyon olacağız. Bazı kesimlerin takımımız üzerinde oyunlar oynadığını görüyoruz. Takımımız bu oyunlarını saha çıkarak bozuyor ve bozmaya devam edecektir. Ancak son dakikada Bitlis maçı hakemleri değiştiriliyor ve yerine Ankara bölgesinde hakemler getiriliyor. Bizler bunların karşında olacağız" dediler.

'BÖYLE UYGULAMAYA KIRMIZI KART'

Bitlis Güzeldere Spor, Siirt İl Özel İdaresi Spor maçı karşılaşmasının hakemlerinin gece yarısı verilen bir karar ile değiştirilmesine anlam veremediklerini yaptıkları haberler ile gösteren kent merkezinde bulunan Yerel basın temsilcileri tepkilerini sosyal medya hesaplarında gösterdiler.

"Siirtspor ile Bitlis Özgüzelderespor maçının hakemlerini neden değiştirdiler?" başlık haberleri ile tepki gösteren yerel basın organları; "Siirt İl Özel İdarespor'un deplasmanda oynayacağı erteleme maçının hakemleri maça 2 gün kala değişti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor'un deplasmanda Bitlis Özgüzelderespor ile oynayacağı erteleme maçının hakemleri maça 2 gün kala değişmesi akıllara soru işareti bıraktı.

Ligin ikinci devresinin ilk maçında Bitlis deplasmanında oynanması gereken fakat ertelenen Siirt İl Özel İdarespor ile Bitlis Özgüzelderespor maçının 12 Şubat 2020 Çarşamba günü oynanması kararlaştırıldı"

'MAÇTA GÖZLER HAKEMLERDE OLACAK'

Maçın hakemlerinin ani bir kararla değiştirilmesinin ardından gelecek hakemlere doğal olarak taraflı bir maç yönetip yönetmeyeceği merak konusu oldu. Sporseverler, hakemlerin maçı hakkıyla yönetmesi gerektiğini ve kimsenin oyununa, farklı farklı hesaplarına göre hakeret etmemesi aksi takdirde kariyerlerine kara bir leke sürdüreceklerinin altını çizdi" şeklinde yayınlanan haberler ile tepki gösterildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.