Bu haber kez okundu.

Siirt'in Gururu Dünya Şampiyonu Evin Demirhan, Yalova'da Siirtlilerle Buluştu
banner229

Polonya'da düzenlenen Dünya 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonasında 48 kiloda altın madalya kazanan Siirtli Evin Demirhan'ın başarısı, Yalova'da coşkuyla karşılandı.
Şampiyona sonrası Yalovaya gelen Demirhan Yalova'daki Siirtlilerle buluştu. 
Yalova Siirtliler Derneği'nde Siirtlilerle buluşan Demirhan başarısını hemşerileriyle paylaştı.
Dünya Şampiyonu Siirtli Evin Demirhan'ın ülkemize yaşattığı büyük gururdan dolayı kutlayan Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu, "Siirtimizin yetiştirdiği gururumuz Evin Demirhan başarılarına bir yenisini daha ekleyerek göğsümüzü bir kez daha kabarttı.

U23  Dünya Güreş Şampiyonasında Altın madalya kazanarak 48 kiloda Dünya Şampiyonu olan Evin kızımızı ve Antrenörü Murat bey'i tebrik ediyoruz. Yalova bünyesinde spor hayatına devam eden milli sporcumuz Siirt ve Yalova'nın  adını bir kez daha Dünya ülkelerine duyurmuş oldu. "Diye  konuştu. 

Siirtliler Derneği yönetimi ve üyeleri tarafından coşkuyla karşılanan Demirhan 'a Dernek Başkanı Babaoğlu tarafından Ay Yıldızlı Saat hediye edildi.

Siirt'in yetiştirdiği minderin altin kızı Evin Demirhan Yalova'da Altınova Belediye Spor takımında müsabakalara katılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.