Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdarespor İki Yabancı Futbolcu Transfer Etti
banner229

Bu yıl ilimizi BAL Liginde temsil edecek olan Siirt İl Özel İdarespor Nevşehir Amanostaki kampı devam ediyor.

Takıma transfer edilen yeni oyuncuların hızlı bir şekilde takıma uyumları sağlanmaya çalışılıyor.

Teknik Direktör Sinan Bayraktar yönetiminde çalışmalarını sürdüren takım kondisyon ağırlıklı çalışmaların yanı sıra çeift kale maçlarla lige ve kupa maçlarına hazırlanıyor.

Takımın başarılı oyuncularından  kaptan Suat bu sezon Siirt İl Özel İdaresporun başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Suat “Bu sene hayırlısı ile Siirt İl Özel İdaresporla anlaşmış bulunmaktayım.Bütün çabamız Siirt İl Özel İdarespor başarısı için olacaktır. Çok iyi bir kamp sezonu geçirmekteyiz.

Takımda kaynaşma çok güzel.Takım olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyoruz.İleride bunları sahaya yansıtmaya çalışacağız.” Dedi.

Takıma transfer edilen siyahi futbolcu Cemaleddin'de,kaptan Suat’ın dediklerine katıldığını belirterek Allahın izniyle  hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Azeri futbolcu Sabayil Bagırov Siirtin başarısı için çalışacakların ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.