Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor da Hedef 3.Lig
banner229

Siirt'te 2016-2017 Amatör Futbol Liginde şampiyon olup Bal Ligine çıkan Siirt Botangücü Spor Kulübü'nü Vali Ali Fuat Atik öncülüğünde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat devraldı.

Canpolat, takım ismini Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor olarak değiştirdi.

Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor'un teknik direktörlüğüne Sinan Bayraktar, teknik direktör yardımcılığına da Aslan Toklu getirildi.

Yeni kurulan ve profesyonel ligde mücadele etmesi hedeflenen Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor hakkında İl Özel İdaresi hizmet binasında Vali Ali Fuat Atik başkanlığında basın toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Vali Atik, Siirt'te göreve başladığı günden itibaren Siirt kamuoyunun şahsından özellikle Siirtspor'a sahip çıkmasını istediğini söyledi. İstanbul'da iş adamlarıyla toplantı yaparak Siirtspor'u tekrar eski günlerine getirmeye çalışacaklarını kaydeden Atik, şöyle konuştu: "Siirtspor'un eski günlerine tekrar gelmesi için en önemli ayağı takımımızın başına nitelikli bir teknik direktör şarttı ve bu ihtiyacı Sinan Bayraktar hoca ile gidereceğiz inşallah.

Sinan hocanın özgeçmişine baktığımız zaman şu anda bizim bulunduğumuz ligin hocası değil, daha üst klasmanlardaki takımların hocalığını yapabilecek bir hocamızdır. Fakat biz Siirtspor'un önemini kendisine anlattığımız zaman kendisi de bize yardımcı olma taahüdünde bulundu. Şu anda da resmi sözleşme imzalayacağız.

İnşallah ben hocamın geçmişte gösterdiği başarıyı Siirtspor'da da göstereceğine ve önümüzdeki yıl Siirtspor'u daha iyi yerlerde göreceğimize eminim. Kendisine başarılar diliyorum. Geçmişi zaten gelecekte yapacaklarının teminatı olarak gözüküyor. İşimiz zor. Ben tüm Siirt kamuoyundan hocamıza, takımımıza ve bizlere bu noktada destek olmalarını bekliyorum."

Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat yaptığı konuşmada futbolun Siirt’te ne kadar sevildiğini ve ilgi çektiğini anlattı. Bu konuda başlattıkları girişimlerde başta Vali Ali Fuat Atik olmak üzere her kesimden büyük destek aldığını belirterek, yeni teknik direktör Bayraktar ve Yardımcısı Toplunun özgeçmişlerini ve başarılarını anlattı.

Canpolat “Malumunuz olduğu üzere Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünü kurduktan sonra sayın valimizin öncülüğünde hemen aradan 5 gün sonra İstanbul’a gidip Siirtli hemşerilerimizle hasbihal yaptık. Ve yine sayın valimizin öncülüğünde bizlere verdiği destek ile birlikte hemen çalışmalara başladık. Tabii bizim önceliğimiz hemen hoca arayışına girdik. Çünkü hocamızı bulmadan futbolcu transferi yapmamız mümkün görünmüyordu. Ama nasip sayın Sinan Bayraktar hocamız ile oldu.

Ciddi ve yoğun görüşmelerden sonra sayın hocamızla anlaştık. Kendisi de bizleri kırmadı onure etti. Sinan Bayraktar teknik direktör hocamız 1965 ordu doğumlu olup, ordu, rize, Konya ve Trabzon spor takımlarında futbol oynamıştır. Hocamız 2000 yılında teknik adamlığa başlamış. 2. Ve 3. Liglerde Fatsa Belediye Spor, Ünye, Ordu, Bulancak, Adıyaman, Giresun, Gebze, Batman Petrol, Gümüşhane, Aksaray, Bayrampaşa ve son olarak Pazar Spor takımlarında görev yapmıştır. Ordu Spor ile 2002-2003 sezonunda 3. Ligten 2. Lige çıkarmış şampiyonluk yaşamıştır. 2006-2007 yıllarında Bulancak Spor ve 2010-2011 yıllarında Gümüşhane Spor 3. Ligde playoff oynama başarısını göstermiştir.

Sinan Bayraktar Hocamız son olarak çalıştırdığı Pazar Sporda devre arasına 4 maç kala 9 puan toplayan takımı alarak 20 maçta 30 puan toplayarak kümede tutma başarısını göstermiştir. Hocamız evli ve 3 çocuk babasıdır.” Dedi.

Teknik Direktör Sinan Bayraktar'da Siirti bildiğini ve daha önce hem futbolcu ve hemde teknik direktör olarak ilimize geldiğini belirterek “Özellikle Siirtli taraftarları gücünü biliyorum.Siirti bal liginde en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcayacağız.

Bize güvenen yöneticileri mahcup etmemeye çalışacağız.”dedi.Teknik Direktör Bayraktar biraz geç kalmış olmalarına rağmen en iyi transferi yapmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Bayraktar ve yardımcısı Toklu, Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT 7 yıl önce

FOTOĞRAFLARLA DESTEKLEDİĞİNİZ HABER SÜPER OLMUŞ. EN KISA ZAMANDA 3. LİG VE DAHA SONRA ÜST LİGLERE ÇIKMA TEMENNİSİNDE BULUNUYORUM. SİZİNDE HABERDEN DOLAYI KALEMİNİZE SAĞLIK.